Cykelresa Franco Manfrinato & Lasse Wahlund

21 - 27 september 2017

Norra Italien

Manfrinato AB

Cykla i norra Italien! Vi kan Italien. Vi är också proffs på träning & friskvård, efter många år i branschen. Dessutom är vi omåttligt förtjusta i italiensk mat& dryck. Kombinationen är njutbara resor till Italien med fokus på mat, dryck och motion.

Läs mer

Mat vin och motion i Piemonte eller på Sicilien

4 - 11 oktober 2017

Cefalú/Sicilien

Manfrinato AB

Vi är ett svenskitalienskt familjeföretag med inriktning på hälsa. Vi är proffs på träning och friskvård och dessutom är vi omåttligt förtjusta i italiensk mat och dryck. Kombinationen blir härligt njutbara, nyttiga och avstressande resor med fokus på fysiska aktiviteter.

Läs mer

Arkadienresor - en kur för alla sinnen

Året om

Peloponnesos, Grekland

Arkadienresor

Vill du lära dig konsten att ta vara på livet och göra bättre val? Lära känna dig själv och få en ökad självinsikt? Då kan – en resa ner till oss i Arkadien vara något för dig! Sinnesnärvaro, psykologisk kunskap och hur maten kan bidra till ett friskare liv gör dig mer tillfreds med livet.

Läs mer

Vandra på Kreta!

Året om

Ierapetra, Kreta

Löfquist Solutions

Hämta kraft och energi från och i naturen. Med vandringsledare kan du koppla av och få uppleva gömda pärlor. Låt tankarna flyga över det vackra bergslandskapet med underbara vyer. Vi vandrar genom olivlundar och byar, uppe i bergen, bland getter och kapell. Samla eller bolla dina tankar? Kombinera med att boka samtal!

Läs mer

Dans & kulturresa till Kuba

27 december 2017 - 6 januari 2018

Kuba

Dancediscover

Vi tillhandahåller ett omsorgsfullt planerat dans och kulturpaket med en danskurs på 16 lektioner med professionella danspedagoger och en dansassistent per elev. Kursen innehåller Salsa, Son,Mambo, Cha-cha-cha, Rumba, Afrokubansk dans och Reggeaton.

Läs mer

Hälsoresa med flärd & djup för mogna kvinnor

Året om

Kroatien

Krores

Hälsoresa till Kroatien handlar om att ta hand om sin kropp och själ. In och utsida. Resan innehåller hälsoanalys, hälsoföredrag, dagliga hälsoaktiviteter (yoga, gym, zumba mm), vandring, hemlagad mat, vinprovning, shopping, detox och uppiggande bad i ett jodrikt hav i Kroatien.

Läs mer

Livsstilskurs

Vill du gå ner i vikt? Behöver du hjälp med diabetes? Ankomst varje söndag. Bo på internat med fina enkelrum med privat toalett och bad. Behandlare: psykolog, dietist, sjukgymnast, etc. Fitness, motion, lektioner i psykologi och kostplanering varje dag. Du får individuellt kost- och träningsprogram.

Läs mer