Träningsresa Training/Tennis Camp

25 - 29 april 2018

Malaga, Spanien

Training Invest Sweden AB

Boosta batterierna under en långweekend i Spanien. Oavsett om du väljer Training Camp eller Tennis Camp kommer dagarna fyllas med utmaningar, träningsglädje och gemenskap. På denna resa kommer det finnas tid för både träning och avkoppling.

Läs mer

Arkadienresor - en kur för alla sinnen

Året om

Peloponnesos, Grekland

Arkadienresor

Vill du lära dig konsten att ta vara på livet och göra bättre val? Lära känna dig själv och få en ökad självinsikt? Då kan – en resa ner till oss i Arkadien vara något för dig! Sinnesnärvaro, psykologisk kunskap och hur maten kan bidra till ett friskare liv gör dig mer tillfreds med livet.

Läs mer

Vandra på Kreta!

Året om

Ierapetra, Kreta

Löfquist Solutions

Hämta kraft och energi från och i naturen. Med vandringsledare kan du koppla av och få uppleva gömda pärlor. Låt tankarna flyga över det vackra bergslandskapet med underbara vyer. Vi vandrar genom olivlundar och byar, uppe i bergen, bland getter och kapell. Samla eller bolla dina tankar? Kombinera med att boka samtal!

Läs mer

Yogaretreat

26 juni - 3 juli 2018

Södra Italien

Inner Stories

Vi tar nu emot anmälningar till vår yogavecka i Apulien! Med oss reser du för att fördjupa din yoga och uppleva det genuint lantliga Italien. Vi bor exklusivt, naturnära i kulturhistoriska trulli. Helvegetarisk, närodlad slowfood tillagad med mycket kärlek. Sju dagars retreat med helpension med daglig yoga och medi

Läs mer

Hälsoresa med flärd & djup för mogna kvinnor

Året om

Kroatien

Krores

Hälsoresa till Kroatien handlar om att ta hand om sin kropp och själ. In och utsida. Resan innehåller hälsoanalys, hälsoföredrag, dagliga hälsoaktiviteter (yoga, gym, zumba mm), vandring, hemlagad mat, vinprovning, shopping, detox och uppiggande bad i ett jodrikt hav i Kroatien.

Läs mer

Livsstilskurs

Vill du gå ner i vikt? Behöver du hjälp med diabetes? Ankomst varje söndag. Bo på internat med fina enkelrum med privat toalett och bad. Behandlare: psykolog, dietist, sjukgymnast, etc. Fitness, motion, lektioner i psykologi och kostplanering varje dag. Du får individuellt kost- och träningsprogram.

Läs mer